Vlotte E-Marketeer gezocht (Brussel)

Door onze groei zijn wij ons Belgisch commercieel team verder aan het uitbouwen en zoeken verschillende MKT & Sales profielen.

Bobex (www.bobex.com) is een zeer succesvolle marktplaats op het internet. Sinds 2000 is het Belgische Bobex uitgegroeid tot één van de grootste ‘lead generators’ in Europa. We zijn een soort omgekeerde eBay: bedrijven kunnen er gratis prijsaanvragen uitsturen, waarop betalende leveranciers reageren met offertes op maat. Op deze manier brengen we vraag en aanbod op een effciënte manier samen. Ons bedrijf is heel sterk aan het groeien en wij zijn daarom dringend op zoek naar verschillende gemotiveerde medewerkers om onze sales & marketing teams te versterken, in onze kantoren in Brussel.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor de lead generatie op ons platform. Je organiseert hiervoor de marketing en emailing campagnes. Je bent creatief, maar werkt ook graag administratief. Je bent een echt organisatietalent, toont initiatief en je bent sterk in het respecteren van deadlines. Je analyseert de resultaten van de campagnes en ondersteunt de verschillende commerciële teams met je acties. Je onderhoudt de relaties met onze marketing & reclame partners.

Profiel
M/V – Je bent sterk commercieel gedreven. Je hebt reeds ervaring in e-marketing (SEO, Google Adwords, Google Analytics, AdWords, affiliatie, e-mailing, bannering, … ). Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke talenkennis van het Nederlands en het Frans. Je bent klantgericht, georganiseerd en resultaatgericht.

Aanbod
Wij bieden je de kans om een jong, dynamisch en internationaal team te vervoegen in de zeer boeiende internet wereld. Een aangename werksfeer in een bedrijf in volle expansie. Wij bieden je een vaste vergoeding en voordelen, alsook doorgroeimogelijkheden in onze diverse internationale teams.

Join us, let’s grow together !

Mail naar: jobs (at) bobex (dot) com