De overheid kan een interessante klant zijn

De overheid: een interessante klant voor elke bedrijf
Overheidsaanbestedingen opvolgen is een lastige en tijdrovende bezigheid. Er zijn immers niet minder dan 37.000 aanbestedingen per maand… Het Belgische bedrijf Govex biedt u daarom ondersteuning ter opvolging van de Belgische en Europese overheidsopdrachten. Een professionele dienstverlening op maat en volgens uw behoeften. Op deze manier ontvangt u enkel die opdrachten die voor u interessant zijn, met name deze binnen uw vakgebied en specialisatie.

Verhoog uw zakencijfer via de Staat
Kwaliteitsprodukten en -diensten aanbieden, samen met een perfecte service, volstaan niet altijd… U moet eerst en vooral op de hoogte zijn van alle zakelijke opportuniteiten. Govex stuurt u per e-mail de relevante informatie door die u nodig heeft om tijdig te kunnen reageren op de aanbestedingen. Daar u uiteraard beter dan wie ook uw sector kent, kan u zelf uw profiel aanpassen naargelang uw vakgebied.

Blijf onmiddelijk en in elke omstandigheid op de hoogte

Om zeker geen opportuniteit te missen, is het belangrijk om snel over volledige en relevante gegevens te kunnen beschikken. Govex helpt u hierbij. U moet niet meer zelf uit een wirwar van informatie de relevante gegevens distilleren. Govex voert het omslachtig opzoekingswerk voor u uit. Als abonnee ontvangt u de door Govex gelezen en gesorteerde opdrachten, op basis van uw bedrijfsprofiel. Bezoek de Govex website.

[tags]Public tenders, aanbesteding, offerteaanvraag, overheidsopdracht, BDA[/tags]