Vlaamse marktplaats om ondernemers en experts samen te brengen

Flanders ID (FiD) opent de deuren en organiseert een eerste evenement op dinsdag 27 februari. FiD staat voor ‘Flanders Inception and Development’ en is een initiatief in samenwerking met Vlerick Alumni, Vlerick Leuven Gent Management School en de Vlaamse Regering.­ FiD wil ondernemerschap in Vlaanderen stimuleren.

Voelt u het kriebelen en wilt u ondernemen!?­ Flanders ID is de ‘hot spot’ waar mensen met een idee en mensen met expertise elkaar in vertrouwen ontmoeten:

  • U heeft een steengoed concept, maar mist ervaring in ondernemerschap of het ontbreekt u aan tijd.­ Klik hier om u te registreren als indiener van een idee of concept.
  • U beschikt over expertise, de wil om ervoor te gaan, maar mist een overtuigend concept.­ Klik hier om u te registreren als expert.

Reserveer ook alvast 27 februari 2007 (17u tot 21u) in uw agenda voor het eerste Flanders ID Forum. Op dit evenement krijgen de FiD-deelnemers de kans om elkaar te ontmoeten. Het FiD Forum gaat door op Campus Gent van de Vlerick School.­ De toegang is vrij, maar beperkt tot 50 FiD deelnemers.