Bobex zoekt Account Managers

Bobex is heel sterk aan het groeien en wij zijn daarom op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons commercieel team verder uit te bouwen. Wij zoeken verschillende account managers (buitendienst) voor de promotie van onze Belgische website (Bobex.be), maar daarnaast ook account managers voor onze Nederlandse (Bobex.nl) en Franse (Bobex.fr) websites.

Functiebeschrijving:
Je voert diverse prospectie en marketing acties uit. Je bezoekt de klanten (B2B) om de Bobex diensten voor te stellen en te verkopen. Je maakt offertes en volgt deze nauwkeurig op. Je onderhandelt met de klanten en sluit contracten af. Je blijft ook het aanspreekpunt voor de klant en je werkt in nauw contact met onze binnendienst en onze customer service
teams.

Profiel:
Je hebt verkoperstalent en je hebt reeds ervaring in B2B sales. Voor de Belgische markt ben je liefst tweetalig (NL, FR), voor de Nederlandse markt heb je een goede Hollandse tongval. Je bent vertrouwd met de Belgische of Nederlandse markt. Je bent pro-actief, georganiseerd en resultaatgericht. Je bent gemotiveerd om je resultaten te behalen. Je hebt een goede kennis van het internet (er is geen specifieke technische of IT kennis nodig).

Aanbod:
Wij bieden je een kans om een jong en dynamisch team te vervoegen in de zeer boeiende internet wereld. Een aangename werksfeer in een bedrijf in volle groei in hartje Brussel. Wij bieden je een voltijdse job met vaste vergoeding, auto, PC, flexibele werkuren en attractieve voordelen.

Reageren