Afspraak op de beurs Ondernemen 2008 (op 19 en 20 maart)

Als officiële media partner heeft Bobex.be opnieuw een stand op de beurs Ondernemen 2008. Wij verwelkomen u graag op stand B316 (18 m2), vlakbij de Google stand. Voor het vijfde opeenvolgende jaar is de beurs Ondernemen de onmisbare afspraak voor KMO’s. Dit jaar worden meer dan 10.000 bezoekers verwacht te Tour&Taxis op 19 en 20 maart eerstkomend voor een totale oppervlakte van 14.000 m².

Voor deze verjaardagseditie verwelkomt Ondernemen 2008 ook “e-Business Expo”, een beurs op de beurs die volledig gewijd is aan deze onontkoombare business. Zoals gewoonlijk wordt een volledige zone voorbehouden aan franchise. Ook het ICT-distributiekanaal vervoegt dit jaar de beurs om de KMO-sector nog meer mogelijkheden voor te schotelen. Deze vijfde editie van de beurs Ondernemen wil meer dan ooit aan alle aspecten van het ondernemerschap raken.

Twee dagen lang kunt u er meer dan 250 exposanten ontmoeten en gratis deelnemen aan 100 conferenties en workshops. Bent u KMO-leider of baas van een zeer kleine onderneming? Mis deze unieke gelegenheid dan zeker niet!

Schrijf u vooraf in en ontvang uw PASS om toegang te krijgen tot de beurs en files te vermijden. Meer info over de beurs Ondernemen2008.

ondernemen_2008.gif