Eerste e-commercebeurs in België in November

Op 14 en 15 november 2007 wordt voor de eerste maal in België een beurs 100% rond E-commerce georganiseerd.

De E-commercebeurs biedt plaats aan heel wat exposanten en marktleiders in de Belgische E-commerce, maar ook voor nieuwe ondernemers.­ Exposanten zijn aanbieders van betaalsystemen, electronische marktplaatsen, toepassingen voor webshops, optimalisatie voor zoekmachines, online marketing bureaus, customer relationship management tools, juridisch adviseurs, enz.

Bezoekers kunnen tevens deelnemen aan workshops zowel voor beginners als gevorderden. Tijdens de beurs zullen ook diverse onderzoeksresultaten van recente studies bekend gemaakt worden, ondermeer over veiligheid en e-commerce.

Bent u dienstenleverancier inzake e-commerce en wilt u meer dan 2000 verantwoordelijken van KMO’s of VZW’s bereiken? Dan kunnen wij u het project van de e-commercebeurs zeker aanbevelen! Deze beurs (14/15 november 07) krijgt zoals verwacht meer en meer aandacht. Op de beurs zal ondermeer Unizo uitpakken met haar e-commercelabel voor betrouwbaar webwinkelen, ook Combell, Bobex, eBay en Paypal, zijn aanwezig. Op verzoek van verschillende organisaties werd toch het beursconcept uitgebreid om nog meer zichtbaarheid te kunnen bieden.

Even ter info, in 2006 is de elektronische handel op Belgische sites inmiddels fors gestegen, tot 2,8 miljoen transacties, goed voor een omzet van 273,5 miljoen Euro, aldus Ogone. Dit is in vergelijking met 2005 een omzetstijging van 70 %.

e_commercebeurs.gif