Wij zoeken telesales medewerkers

Sinds 2000 is het Belgische Bobex uitgegroeid tot één van de grootste online handelsplaatsen in Europa. We zijn een soort omgekeerde eBay: bedrijven kunnen er gratis prijsaanvragen uitsturen, waarop leveranciers reageren met offertes op maat. Op deze manier brengen we vraag en aanbod op een effciënte manier samen. Onze groep is heel sterk aan het groeien en wij zijn daarom dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons telesales team verder uit te bouwen in onze kantoren in Brussel.

Functie
Je bent telefonisch in contact met onze klanten. Je zorgt voor een perfecte klantenservice en stelt hen de juiste oplossigen voor. Je volgt diverse activiteiten op de website op en voert kwaliteitscontroles uit. Je ondersteunt de andere commerciële en marketing teams.

Profiel
Je bent tweetalig (NL, FR) en hebt reeds ervaring in outbound telesales. Je bent klantgericht, commercieel, pro-actief, georganiseerd en resultaatgericht. Je hebt een goede kennis van het gebruik van het internet, maar een technische background hoeft totaal niet.

Aanbod
Wij bieden je een kans om een jong en dynamisch team te vervoegen in de zeer boeiende internet wereld. Een aangename werksfeer in een Belgisch bedrijf in volle groei. Wij bieden je een vaste vergoeding en voordelen, alsook doorgroei mogelijkheden in onze commerciële teams.

Reageren.