Twitter ganse dag offline, is er iets gaande?

Deze morgen begon ik, bij mijn eerste Senseo koffie, mijn eerste Twitter te schrijven. Ik ben niet echt een believer­ van het systeem;­ het lijkt­ me nog steeds­ teveel op een­ publieke­ vorm­ van narcissisme of zelfs voyeurisme,­ maar­ goed, dit­ doet nu niet terzake.­ Op de site was er deze morgen vroeg al een warning dat­ het social network platform­ eventjes (2u30) down zou zijn, voor onderhoud (vanaf 12 PST, US tijd dus).­

Twee uur dertig?­ Twitter is al de ganse dag off line. De wildste speculaties doen­ ondertussen­ de ronde. Zijn ze bezig met een nieuwe feature? Is er iets mis met de nieuwe servers? Is er een onverwachte bug? Lukt de installatie niet? Het is natuurlijk wel een goede manier om een viral speculatie ronde te doen op alle webblogs. Wat denkt u?

twitter_down.gif